Deel je ervaring

Heb ik op je evenement gedraaid? Laat me hieronder weten wat je vond van onze samenwerking en/of het dansfeest.

Je ervaring wordt toegevoegd onderaan deze pagina.

Deze gegevens worden verwerkt in overeenstemming met het >privacybeleid.

Wat anderen vertelden

 • Dominique 'DJ Nick' Pinel

  Walter is bij mij gestart met DJ workshops en focust zich sindsdien op zijn eigen stijl en techniek, met een dedicated DJ tot gevolg die het brede commerciële genre aankan. Ik wens je langs deze weg alle succes toe. Ik gaf je vleugels, nu is het aan jou!

 • Merlijn

  DJ Retlaw is een voorbeeld van een goeie, energieke en gemotiveerde all-round DJ. Een breed gamma van nieuwe en tijdloze dansnummers zorgen in een mix voor een leuk feest voor iedereen. Alle stijlen komen zonder storen aan bod. Doe zo voort!

 • Anoniem

  Dank je wel om de muziek op ons personeelsfeest te verzorgen! Door het zéér gevarieerd aanbod en het openstaan voor verzoeknummers was er voor ieder wat wils om de dansvloer onveilig te maken!

 • Deckers Not.

  Gevarieerde muziekkeuze. Staat open voor verzoeknummers en past zich gemakkelijk aan. We hebben ons super geamuseerd en zullen zeker in de toekomst nog eens vragen om te komen draaien. Bedankt voor de fijne avond!

 • Anne

  Professionele all-round Top-DJ! Tovert elke gelegenheid om in een superfeestje voor iedereen! Naar mijn mening zeer bescheiden voor zijn kunnen!